Text Size

Листа кандидата за писмене тестове и интервјуе за општину Зубин Поток у оквиру програма стажирања

Обавештавамо све потенционалне кандидате са територије општинe Зубин Поток, који су се пријавили за учешће у пројекту „Унапређење укључивања дипломаца из мањинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову“ за 2019. годину, да прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и који се позивају на писмено тестирање можете погледати у доњем делу текста.

Опширније...

Листа кандидата за писмене тестове и интервјуе за општину Митровица у оквиру програма стажирања

Обавештавамо све потенционалне кандидате са територије општинe Митровица, који су се пријавили за учешће у пројекту „Унапређење укључивања дипломаца из мањинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову“ за 2019. годину, да прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и који се позивају на писмено тестирање можете погледати у доњем делу текста.

Опширније...

Листа кандидата за писмене тестове и интервјуе за општину Лепосавић у оквиру програма стажирања

Обавештавамо све потенционалне кандидате са територије општинe Лепосавић, који су се пријавили за учешће у пројекту „Унапређење укључивања дипломаца из мањинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову“ за 2019. годину, да прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и који се позивају на писмено тестирање можете погледати у доњем делу текста.

Опширније...

Листа кандидата за писмене тестове и интервјуе за општину Звечан у оквиру програма стажирања

Обавештавамо све потенционалне кандидате са територије општинe Звечан, који су се пријавили за учешће у пројекту „Унапређење укључивања дипломаца из мањинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову“ за 2019. годину, да прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и који се позивају на писмено тестирање можете погледати у доњем делу текста.

Опширније...

Листа кандидата за писмене тестове и интервјуе за општинe Ново Брдо и Ранилуг у оквиру програма стажирања

Обавештавамо све потенционалне кандидате са територије општинe Ново Брдо и Ранилуг, који су се пријавили за учешће у пројекту „Унапређење укључивања дипломаца из мањинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову“ за 2019. годину, да прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и који се позивају на писмено тестирање можете погледати у доњем делу текста.

Опширније...

Још чланака...

Страна 1 од 9

Почетак
Претходна
1
Банер

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com
Orlando Cepeda Jersey