Листа кандидата који се позивају на интервју у општинама Клокот и Ранилуг

Обавештавају се сви потенцијални кандидати који су аплицирали за учешће у пројекту “УНАПРЕЂЕЊЕ УКЉУЧИВАЊА ДИПЛОМАЦА ИЗ МАЊИНСКИХ ЗАЈЕДНИЦА У АДМИНИСТРАЦИЈУ ЦЕНТРАЛНОГ И ЛОКАЛНОГ НИВОА НА КОСОВУ"  из општина Клокот и Ранилуг , да у наставку могу видети прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и позивају се на интрервју и писмено тестирање.

Интервјуи и писмено тестирање ће се одржати:

Четвртак 08.12.2016 у згради Општине Клокот, са почетком у 10 часова.

Петак 09.12.2016. у скупштинској сали у Доморовцу, општина Ранилуг, са почетком у 10 часова.

Опширније...

Потписан Меморандум за програм стажирања

Представници општина Грачаница, Ранилуг, Партеш, Клокот и Ново Брдо потписали су данас са НВО „Центар за мир и толеранцију“ (ЦПТ) из Грачанице Меморандум о разумевању за програм стажирања у јавним управама за педесет дипломаца.

Опширније...

К О Н К У Р С

“УНАПРЕЂЕЊЕ УКЉУЧИВАЊА ДИПЛОМАЦА ИЗ МАЊИНСКИХ ЗАЈЕДНИЦА У АДМИНИСТРАЦИЈУ ЦЕНТРАЛНОГ И ЛОКАЛНОГ НИВОА НА КОСОВУ"

Општине Грачаница, Ранилуг, Партеш, Ново Брдо и Клокот у сарадњи са невладином организацијом „Центар за мир и толеранцију“ (ЦПТ) из Грачанице, објављују конкурс за Програм “УНАПРЕЂЕЊЕ УКЉУЧИВАЊА ДИПЛОМАЦА ИЗ МАЊИНСКИХ ЗАЈЕДНИЦА У АДМИНИСТРАЦИЈУ ЦЕНТРАЛНОГ И ЛОКАЛНОГ НИВОА НА КОСОВУ", за дипломиране студенте из редова мањинских заједница, са циљем да подржи  професионални развој припадника тих заједница на Косову.

Циљ пројекта је да унапреди вештине дипломаца из мањинских заједница, оспособљавајући их да као јавни службеници стручно и ефикасно функционишу у јединицама локалних самоуправа и/или институцијама централних власти.

Детаље конкурса и апликацију можете пронаћи ОВДЕ.

Позив НВО-има за подношење предлога пројеката, RFA-14, RFA-15 и RFA-16, УСАИД АКТ ЛС

Унапредимо Косово заједно - Локална решења (АКТ - ЛС) је трогодишњи пројекат финансиран од УСАИД-а, који има за циљ да повећа конструктивну међуетничку сарадњу и интеракцију, пре свега између већинске заједнице косовских Албанаца и косовских Срба, што је од виталног значаја за безбедност и стабилност Балкана.

Опширније...

Састанак са представницима Мреже за стратегију против проблема наркоманије за Југоисточну Европу (The South East Europe Drug Policy Network – DPNSEE)

У понедељак, 29. Августа 2016.године, у канцеларији невладине организације Центра за мир и толеранцију – НВО ЦМТ у Грачаници, одржан је састанак са представницима Мреже за стратегију против проблема наркоманије за Југоисточну Европу (The South East Europe Drug Policy Network – DPNSEE http://www.dpnsee.org/).

Опширније...

Банер

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com