Одржана Конференција “Потенцијално етнички мотивисани инциденти на Косову – ружна прича која никада није испричана.”

Центар за мир и толеранцију је 19. Јула 2016. у Приштини организовао конференцију на којој је извршни  директор ЦМТ-а Ненад Максимовић представио  документ практичних политика   “Потенцијално етнички мотивисани инциденти на Косову – ружна прича која никада није испричана.”

Опширније...

ДЕБАТА: Економски развој мањинских заједница

Центар за мир и толеранцију, са медијским партнером РЦентар за мир и толеранцију, са медијским партнером РТВ Херц из Штрпца,  организовао је другу дебату у оквиру пројекта ''Бриселски споразум – необрађене теме''. Овај пројекат  је подржала Косовска фондација за отворено друштво.

Опширније...

Одржана јавна тв дебата – механизми за заштиту заједница

У уторак, 12. априла, 2016.године, у Митровици, је одржана прва дебата, од планиране три, у оквиру пројекта ''Бриселски споразум – необрађене теме''. Центар за мир и толеранцију, са медијским партнером РТВ Херц из Штрпца, реализује овај пројекат који је подржала Косовска фондација за отворено друштво.

Опширније...

Дефинисане препоруке за Платформу ''Заједничког гласа''

Центар за оријентацију друштва - ЦОД, у сарадњи са организацијама, Центар за мир и толеранцију - ЦМТ и Будућност без страха - ББС, а уз подршку Канцеларије Европске Уније на Косову, спроводи пројекат ‚‚Заједнички глас – заједничка политика друштвено – економског развоја и људских права''. Циљ пројекта је да се оснажи српско-српски дијалог како би се повећао утицај ове заједнице у политичком одлучивању и демократским реформама. У оквиру овог пројекта, од 26. до 28. фебруара, 2016. године, је одржана прва сесија радних група из области здравства и социјалне политике.

Опширније...

Одржана конференција “Могућности укључивања српске заједнице у процес европских интеграција Косова”

Центар за мир и толеранцију и НВО Актив,  у среду, 23. фебруара у Грачаници, су организовали конференцију на тему “Могућности укључивања српске заједнице у процес европских интеграција Косова”. 

Опширније...

Банер

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com