Изложба фотографија споменика западног Балкана

Изложба фотографија споменика западног Балкана, на којој су представљени радови фотографа Марка Шнајдера, отворена је у Алтернативном културном центру у Грачаници.
“Монументи –променљиво лице сећања” назив је који носи изложба фотографија соијалистичких споменика насталих у периоду након Другог светског рата.

Опширније...

Вина, сиреви и музика Француске

Центар за мир и толеранцију,Алтернативни култирни центар и Амбасада Француске организовали су  “вече посвећено Француској”. Посетиоцима су, у просторијама Алтернативног културног центра (АКЦ), послужена француска вина, традиционални сиреви, а дегустацију је пратила француска музика.

Опширније...

Полицијски инспекторат Косова представио свој рад у Грачаници

Полицијски инспекторат Косова презентовао је  чланицама КСАМ-а у Грачаници свој рад и функционисање. Из КСАМ-а поручују да су грађани готово необавештени о раду ПИК-а.

Опширније...

Отворена изложба фотографија и акварела

У Алтернативном културном центру (АКЦ) у Грачаници  је отворена изложба фотографија и акварела швајцарског дипломате Марка Шахлија.

Опширније...

Старце избацују на улицу


Тридесет квадрата у центру Приштине, једино место окупљања преосталих најстаријих Срба, биће „ослобођено и промениће намену”, а 1. август је рок за исељење.

Опширније...

Банер

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com