Добротворна изложба - Помоћ Јапану!

Драги пријатељи и пријатељице,

као што знате, Центар за мир и толеранцију и Студентски центар већ шест дана врше промоцију јапанске културе у Грачаници. Не само то, већ и кроз пројекте попут 1000 ждралова гледамо да покажемо солидарност наше општине према народу Јапану у овом тешком тренутку.

Опширније...

Јапанска културна недеља у Грачаници

Поводом прве Јапанске културне недеље у Грачаници, Центар за мир и толеранцију и Студентски центар Грачаница Вас позивају да присуствујете „Јапанској ноћи“ у Џингис пабу у четвртак, 07.04, у 22.00 сата. Уживајте у традиционалним јапанским специјалитетима, пробајте суши и саке, слушајте јапанску музику и добро се проведите.


Dewa, mata ne  (онда, до скорег)!

Недеља културе - Грачаница

 

"Недеља културе", која се одржава у преко 10 српских средина на Косову и Метохији, отворена је синоћ у клубу "Магацин" у Грачаници рокенрол концертом.

Како је за КИМ радио казала Драгана Станић, ПР Центра за мир и толеранцију, ове године је одлучено да "Недеља културе" почне другачије него жто је то био случај са претходним отварањима ове манифестације. "Недељу културе" отворили смо серијом рокенрол концерата, што је наишло на јако добар одзив младих људи.

Опширније...

Не(правилности) косовских избора

Центар за мир и толеранцију из Приштине (ЦПТ) представио је данас извештај о не (правилностима) протеклих парламентарних избора на Косову и изнео детаље који су се, према њиховим подацима, десиле пре али и у току одржавања избора.
Представница ЦПТ-а, Виолета Матовић, казала је на презентацији у Медија центру у Чаглавици, да су скоро све српске политичке партије, које су учествовале на изборима, одлучиле за кампању “од врата до врата” те да конкретан политички програм суштински није постојао.

Опширније...

Страна 19 од 19

19
Следећа
Крај
Банер

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com