image image image image image
Обавештење о продужетку конкурса за стажирање Обавештавају се потенцијални стажисти да ће се, због великог интересовања, рок за пријаву за стажирање у пројекту "УНАПРЕЂЕЊЕ УКЉУЧИВАЊА ДИПЛОМАЦА ИЗ МАЊИНСКИХ ЗАЈЕДНИЦА У АДМИНИСТРАЦИЈУ ЦЕНТРАЛНОГ И ЛОКАЛНОГ НИВОА НА КОСОВУ за 2019." продужити још 7 дана, до 21.05.2019. Све неопходне информације можете наћи на сајту невладине организације "Центар за мир и толеранцију", као и на сајтовима општина Грачаница, Ранилуг, Партеш, Ново Брдо, Штрпце, Клокот, Митровицу, Звечан, Лепосавић и Зубин Поток.  
К О Н К У Р С 2019 Невладина организација „Центар за мир и толеранцију“ (ЦПТ) из Грачанице, објављује конкурс за нови циклус програма “Унапређење укључивања дипломаца из невећинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову", за дипломиране студенте из редова невећинских заједница, са територија општина Грачаница, Ранилуг, Партеш, Ново Брдо, Клокот, Штрпце, Северна Митровица, Звечан, Зубин Поток и Лепосавић са циљем да подржи  професионални развој припадника тих заједница на Косову.
Одржана Конференција ''Јачање капацитета организација цивилног друшта и представника заједница за праћење спровођења стандарда људских и мањинских права права'' Јуче је у Грачаници у хотелу ''Ulpiana'' (04.04.2019) одржана велика конференција у организацији Центра за мир и толеранцију из Грачанице. Тема конференције је била ''Јачање капацитета организација цивилног друштва и представника заједница за праћење спровођења стандарда људских и мањинских права.
Завршено стажирање друге генерације стажиста у склопу пројекта''Јачање укључивања дипломаца из невећинских заједница у јавну администрацију на централном и локалном нивоу'' Завршном конференцијом и церемонијом доделе сертификата и диплома у Дому културе у Грачаници успешно је завршен овогодишњи циклус пројекта ''Јачање укључивања дипломаца из невећинских заједница у јавну администрацију на централном и локалном нивоу''.
Позив НВО-има за подношење предлога пројеката, УСАИД АКТ ЛС програм Унапредимо Косово заједно - Локална решења (АКТ - ЛС) је програм финансиран од УСАИД-а, који има за циљ да повећа конструктивну међуетничку сарадњу и интеракцију, пре свега између већинске заједнице косовских Албанаца и косовских Срба, што је од виталног значаја за безбедност и стабилност Балкана. Програм АКТ ЛС позива локалне, регистроване, НВО да поднесу предлоге пројеката за:

Centar za mir i toleranciju

File: Social entrepreneurship.pdf

pdf.png
Uploaded:
27.12.17
Modified:
27.12.17
File Size:
3 MB
Downloads:
318

Login Form

Банер
Банер

Анкета CPT

Да ли вам се свиђа изглед странице

Контакт ЦМТ

Центар за мир и толеранцију

Тел: +381 38 65 572
Локација: Цара Лазара Б.Б.
Грачаница

ЦМТ Канцеларија у Приштини
Локација: Police Avenue
Приштина

Email:cpt.pristina@gmail.com