Priručnik – Participacija građana u radu loklane samouprave i mehanizmi u borbi protiv korupcije

од Марко Трајковић
84 прегледа
[featured_image]
  • Version
  • Download 14
  • File Size 1.62 MB
  • File Count 2
  • Create Date 26. јула 2022.
  • Last Updated 26. јула 2022.

Priručnik - Participacija građana u radu loklane samouprave i mehanizmi u borbi protiv korupcije

DORACAK Pjesëmarrja e qytetarëve në punën e qeverisë lokale dhe mekanizmat në luftën kundër korrupsionit Priručnik Participacija građana u radu loklane samouprave I mehanizmi u borbi protiv korupcije

Attached Files

FileAction
Priručnik Participacija građana u radu loklane samouprave I mehanizmi u borbi protiv korupcije.pdfViewDownload
DORACAK Pjesëmarrja e qytetarëve në punën e qeverisë lokale dhe mekanizmat në luftën kundër korrupsionit.pdfViewDownload

Оставите коментар

Сајт користи колачиће да би унапредио ваше искуство на сајту. У реду