Листа кандидата за писмене тестове и интервјуе за општине Партеш и Клокот у оквиру програма стажирања

од Марко Трајковић
2,8K прегледа

Обавештавамо све потенционалне кандидате са територије општинe Партеш, који су се пријавили за учешће у пројекту „Унапређење укључивања дипломаца из мањинских заједница у администрацију централног и локалног нивоа на Косову“ за 2020. годину, да прелиминарну листу кандидата који су прошли први круг оцењивања и који се позивају на писмено тестирање и интервјуе можете погледати у доњем делу текста.

Писмено тестирање кандидата и интервјуи одржаће се у уторак, 26. маја 2020. године, за кандидате са територије општине Партеш у просторијама Општине Партеш са почетком у 9 часова, док ће се за кандидате са територије општине Клокот одржати у просторијама Општине Клокот са почетком у 14 часова. 

Кандидати који не присуствују писменом тестирању биће дисквалификовани.

Важна информација је да ће сви кандидати током тестова и интервјуа бити у обавези да користе све мере превентивне здравствене заштите и да кандидати имају обавезу да понесу своје рукавице и заштитне маске за лице. 

Свим кандидатима чије се сатнице кретања не подударају са распоредом кретања грађана на основу претпоследњег броја на личној карти Општине Партеш и Клокот ће обезбедити потврду којом ће се омогућити да кандидати присуствују тестовима и интервјуима. 

Повезани чланци

Оставите коментар

Сајт користи колачиће да би унапредио ваше искуство на сајту. У реду